Ministeriet for Økologi og Miljø og Beidahuang Agricultural Reclamation Group underskriver en samarbejdsrammeaftale

Den 25. juni underskrev ministeriet for økologi og miljø og Beidahuang Agricultural Reclamation Group Co., Ltd. "Beidahuang Black Land Ecological Environment Protection Comprehensive Laboratory Cooperation Framework Agreement" i Beijing.Guo Fang, medlem af partigruppen i ministeriet for økologi og miljø, deltog i underskrivelsesceremonien og holdt en tale.

Beidahuang Black Land Ecological Environment Protection Comprehensive Laboratory er en videnskabelig forskningsplatform etableret i fællesskab af ministeriet for økologi og miljø og Beidahuang Group for at fremme højniveaubeskyttelse af sort jord og tjene højkvalitetsudviklingen af ​​Beidahuang Group.Fokus på at udføre forskning i omfattende overvågning af det økologiske miljø i sort jord, forurening og økologisk undersøgelse og evaluering og bæredygtig udnyttelse af sort jord.Platformen vil samle videnskabelige forskningshold på højt niveau fra relevante felter over hele landet, overholde integritet og innovation, problemorienteret tilgang og systematisk koncept og bruge videnskabelige forskningsresultater på højt niveau til at beskytte "gigantiske pandaer" i landbrugsjord.

Beidahuang Group har gjort trinvise fremskridt med at fremme udviklingen af ​​sort jord økologisk miljøbeskyttelsesteknologi.Det håber på i fællesskab at bygge laboratorier med ministeriet for økologi og miljø, forbedre niveauet for industriel grøn udvikling, aktivt udføre forskning i sorte jords økologiske miljøspørgsmål, levere omfattende, tværfaglige og systematiske løsninger og danne en gruppe praktiske og praktiske innovative resultater.

De relevante afdelinger og bureauer i ministeriet for økologi og miljø og de ansvarlige kammerater i Beidahuang Group underskrev en aftale på vegne af begge parter.De relevante afdelinger og enheder i ministeriet for økologi og miljø samt de relevante afdelinger og afdelinger af Beidahuang Group deltog i underskrivelsesceremonien.

Kilde: Institut for Jordbund Økologi og Miljø


Indlægstid: 28-jun-2023